IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
ARTSIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
BOOKIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
COOLIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
LIFEIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
PLAYIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
RUNSIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
TRIPIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
UTILIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
INFOIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO

Carmina... Raza de Speranță de la malul mării

IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO

/ www.alergaceala.ro

IonutPetcu.RO
Alergaceala.RO
Alergaceala
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO Ambasador /
Ambasador evenimente iRun Bulgaria IonutPetcu.ROAmbasador dwMap Dynamic Watch IonutPetcu.ROAmbasador Just Draw It!
IonutPetcu.RO

Alergaceala.ro / Carmina... Raza de Speranta de la malul marii / IonutPetcu.ro

IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
Echipa Alergare & Aventură /
IonutPetcu.RO  Echipa - Pregătiți de noi experiențe în pași de alergăceală.
IonutPetcu.RO
Echipa - Ionuț IonutPetcu.RO Echipa - Luiza
IonutPetcu.RO
Echipa - Marco IonutPetcu.RO Echipa - Gabriela
IonutPetcu.RO
Echipa - Diana IonutPetcu.RO IonutPetcu.RO Echipa

IonutPetcu.RO Comunitate /
adidas Runners Bucharest IonutPetcu.ROHervis Running Club Bucharest IonutPetcu.RONike+ Running Club Bucharest
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
Urban Art /
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO

IonutPetcu.RO

IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
19.01.2019
IonutPetcu.RO

Life / Carmina... Raza de Speranță de la malul mării

17' Time to readIonutPetcu.ROGo Mobile Go Home
Trimite articol prin   Distribuie prin Messenger Distribuie prin Whatsapp

IonutPetcu.RO
Atunci când unul din proiectele mele de suflet a devenit realitate... acela de a aşeza literă cu literă fiecare paragraf ale experienţelor trăite în paşi de alergăceală... am pus musai la loc de cinste o secţiune aparte... exclusivă. Fiecare dintre noi, suntem înconjuraţi de oameni pozitivi... deschişi... care iubesc viaţa... care exprimă prin toţi porii emoţie şi bucurie.

Chiar dacă uneori... deseori... avem în fiecare zi momente mai dificile, fiecare problemă poate fi privită spre "partea plină a paharului" cu optimism. Sunt (sau încerc mai mereu să fiu) o fire veselă... comunicativă... astfel că... deseori fac "colecţie" de oameni frumoşi... pozitivi... care, dacă nu îţi pot schimba viaţa... măcar îţi vor aduce garantat cel puţin un zâmbet timid pe buze.

alergaceala.ro

Încep seria exclusivă cu o persoană specială... un om frumos ieşit din tipare, o prietenă de încredere, gata, gata să mute munţii pentru a face bine. Ideea care stă la baza acestor articole scrise... despre oamenii speciali... este de a evidenţia cât de mult poţi schimba cu un zâmbet o comunitate... cât de mult poţi primi atunci când dăruieşti.

alergaceala.ro

Născută la mal de mare la jumătatea lunii mai... acum ceva vreme... iubită şi dorită doar de mama ei Carmina a încasat loviturile vieţii... una câte una. Şi nu... nu a primit la naştere (din câte ştim... de la zâne, spiriduşi, cercetători britanici sau de alte entităţi) superputeri... deşi este fără nici o urmă de îndoială... o super-femeie. Ba chiar dimpotrivă (după cum singură recunoaşte deschis) tatăl ei nu a vrut să ştie de ea.

Nu a cedat nici atunci când... deşi premiantă după anii de studii... viaţa îşi arăta încă o dată colţii la admiterea la facultate... când o clasa pe a noastră roşcată în clasamente şi statistici prima... sub linia absolvenţilor. Nu a renunţat nici atunci când şi-a dedicat cu implicare şi pasiune aproape două decenii din viaţă ca director de hotel... şi a primit o altă "recompensă" pentru devotament chiar (şi) cu eforturile depuse după nașterea băieţelului...

Firul vieții continuă cu o nouă lovitură... mama ei intră în lupta nedreaptă cu necruţătorul cancer... luptă pe care mai apoi... aceasta din păcate o pierde. Astăzi, a noastră Carmina... este asemeni numelui... un căpitan de cursă lungă... cu un copil frumos, voios, pasionat printre altele de fotbal... cu prieteni adevărați pe care se poate baza.

Este implicată în diverse proiecte umanitare... bucurându-se de fiecare răsărit la malul mării în paşi de alergăceală, oferindu-ne şi nouă în fotografii... o părticică din spectacolul naturii prizonier sub lentilă. Carmina este chiar un super-erou... în fiecare zi este înconjurată de copii... predând limba engleză cu pasiune prichindeilor de grădiniţă la mal de mare.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Fiecărui invitat îi voi cere printre altele răspunsuri sincere la cinci întrebări... astfel că... legat de prima dintre ele... vinovatul pentru primii pași de alergăceală în cazul Carminei este chiar vărul ei Victor Ion. Chiar ea recunoaşte că totul a pornit dintr-o glumă... care s-a transformat într-un stil de viaţă!

Chiar dacă Carmina a făcut atletism în liceu, după absolvire, a renunţat... şi totuşi răspunsul celei de a doua întrebări a venit sprinten... prima experiență de alergăceală competițională a fost exact participarea ei la proba de 13 kilometri pe teritoriul bulgar... parte din prima ediţie din 2016 a competiţiei Maratonul Transfrontalier Via Pontica.

alergaceala.ro
Carmina cu vărul ei Victor la prima alergăceală competiţională în Bulgaria

Acest eveniment sportiv despre care poţi citi detalii în alt articol aici este iniţiat de vecinii bulgari pe teritoriul Dobrogei între cele două state, România şi Bulgaria... pe coasta de la malul mării şi este organizat de vecinii prieteni de la asociaţia Pasul Verde Bulgaria. Tot acest eveniment mi-a oferit şi mie ocazia de a o cunoaşte pe Carmina... eu fiind pe de o parte alături de eveniment aducând voluntari pentru partea română.

Dar am (şi) alergat cu acea ocazie al doilea maraton personal după experiența aniversară montană din Apuseni... era primul maraton pe coastă... pe astaft... pe nisip la malul mării trecând dus-întors graniţa în paşi de alergăceală. Anii ce au urmat, atât ea, dar şi eu... am fost prezenţi la acest eveniment alergând doar proba de semimaraton... trecând numai o dată graniţa în pași alergăcioşi pe ruta Vama Veche, România către Durankulak, Krapeţ, Bulgaria.


Doar pentru statistici... în clasamentele din Bulgaria din ultimii ani Carmina a înregistrat rezultate bune... o parte chiar pe podium... mai ales în faţa fetelor mult mai tinere ca ea... bucurându-se de alergăceală. Un articol despre ultima ediţie... premiată cu podium la vecini poţi citi aici.

"O zi perfectă. O aniversare de alergare, sărbătorită cu un loc pe podium. O competiţie grea, soare cât cuprinde, vânt, nisip, arătură, asfalt. Dar i-am făcut faţă. Primul loc – 23 ani, locul doi – 18 ani! La un loc nu aveau vârsta mea" ...declara Carmina pe contul ei de pe reţeaua de socializare. Câteva statistici interesante din vecini poţi vedea aici sau cele cu puncte ITRA aici.

Răspunsul la a treia întrebare cea mai trăsnită experiență de alergăceală este remarcabil... povestea începe cu a doua ei alergare competiţională, ediţia 2017 Maratonul Nisipului... primul concurs al ei din ţară.

Vărul ei a sunat-o şi i-a spus: "Hai să mergem la Maratonul Nisipului".
A acceptat şi a înscris-o.
"La 10 km?" ...întreba ea. "Nu, la 21 km... şi ai numărul 666"... a venit răspunsul..
Pur şi simplu... aşa a fost să fie numărul ei de participare atunci: 666. Cu acest număr, Carmina... om inventiv, colorat... a decis să se echipeze pe măsură. Astfel... s-a costumat în drăcuşor.

alergaceala.ro

Surprizele au continuat chiar și pentru ea... a luat locul trei la categoria de vârstă... nu se aştepta la vreun premiu (a participat pur şi simplu din plăcere, nu de altceva, mai ales că era primul ei semimaraton și se temea că nu-l va putea duce către linia de finish), astfel că n-a stat (şi) la premiere... n-a ştiut... povesteşte zâmbind Carmina aventura sa din acel an de la Maratonul Nisipului.

Povestea acestor costumaţii deosebite e şi ea una aparte! Anul ce a urmat, surpriză plăcută... roşcata constată că organizatorii Maratonului Nisipului au pus pe afişul competiţiei poza ei... un drăcuşor alergăcios din 2017! Aşa că a solicitat să i se dea şi de data asta numărul de concurs 666, ceea ce s-a realizat. Iar costumaţia aleasă de Carmina a fost în ton cu numărul... o alergăcioasă diavoliţă... imagine memorabilă din care nu a lipsit evident... tridentul!

alergaceala.ro

S-a gândit că dacă anul trecut a fost un "drăcuşor", acum trebuie să fie o "diavoliţă". De data asta... deşi a fost accidentată, tot a participat... a experimentat şi în alergăceală linia subţire a câştigătorilor... terminând semimaratonul pe locul patru la categoria de vârstă... atât de aproape de podium.

Nu credea că poate concura, dar a ţinut cu tot dinadinsul să o facă... Maratonul Nisipului este o întrecere de care este ataşată... a fost prima ei competiţie la care a luat parte în România de când a revenit la alergare... mărturisea aici într-un interviu în presă.

Acea zi a fost cu peripeţii... roşcata s-a întors chiar din drum că-şi uitase tridentul acasă... dar deh...nu putea să alerge cu costumaţia incompletă! Dar... a savurat din plin momentele de pe traseu... pe nisip sub foşnetul scoicilor mărunţite de vitejii alergăcioşi... la finish... unde auzea urale şi încurajări în cor adresate... "Hai Carminaaa !!!"

alergaceala.ro

Rază de Speranţă a apărut dintr-o idee a Carminei... o idee de a uni o echipă de alergăcioşi pentru a alerga la prima ediţie de la malul mării a ultramaratonului Alerg 24h pentru Autism şi a menţine flacăra vie până la finish în ture pe plajă pe parcursul celor douăzeci şi patru de ore.

alergaceala.ro

Echipa Rază de Speranţă este un brand şi are "sare şi piper". Tricourile galbene sunt celebre şi le cauţi mereu cu privirea pe plajă deoarece cine îmbracă acest tricou are un strop din personalitatea rebelă a Carminei.

alergaceala.ro

La prima ediţie, am fost nevoit să refuz invitaţia roşcatei de a alerga în echipa ei... atunci... eram deja gata să alerg spre final la răsărit pentru altă echipă... Garda de Coastă... condusă de Cristi. Dar... chiar şi atunci.. exista o singură Rază de Speranţă... cine a fost acolo îşi aduce cu siguranţă aminte... a fost o luptă pentru kilometri fantastică... ireală... finalul il ştie toată lumea... Rază de Speranţă a folosit acel ultim 1% de energie şi a obţinut poziţia secundă.

alergaceala.ro

Dincolo de cuvinte şi gesturi... Rază de Speranţă oferă mereu carismă acolo unde merge. Anul ce a urmat... am luat parte şi eu din povestea acestui ultramaraton... în an centenar... cu miza de a alerga... de a depăşi suta de kilometri... evident în echipa Rază de Speranţă pentru Carmina... bifând în alergăceală borna celor 117 kilometri.

Au fost treizeci și nouă de bucle de plajă cu nisip afânat și temperaturi de vară... am alergat pentru ca flacăra torţei echipei Rază de Speranţă să ardă vie de la start până la final... am alergat cu mândrie purtând numărul 30, ziua mea de naştere ...am alergat pentru sănătate. Trofeul individual obţinut este pus la vedere pentru a-mi reaminti de această nebunie de alergăceală în echipă.

alergaceala.ro

Și anul trecut, roşcata şi-a sărbătorit ziua de naștere... cu noi... alergând pentru autism la malul mării. Chiar dacă la finalul celor douăzeci şi patru de ore... Cristi, cu a lui nouă echipă Carpii ne-au suflat poziţia fruntaşă... am savurat experienţa... urmând să ne luăm revanşa câteva luni mai târziu la FUGI! ...un alt ultramaraton pe echipe. Ultramaratonul a adus echipei Rază de Speranţă 13 premiaţi care au alergat peste 100 km... adunând cu restul echipei "în cont" oficial 2445 kilometri în 24 de ore!

alergaceala.ro

alergaceala.ro

A doua parte a lunii mai a anului trecut... am avut onoarea să o recomand şi să o aduc aproape în echipa de paceri. Pace(make)rii sunt acei alergăcioşi experimentaţi ce pot alerga o distanţă prestabilită cu un ritm constant... de la început pană la final... pentru a-i duce pe ceilalţi alergăcioşi la linia de finish în timpul stabilit la start. Astfel cele două fete frumoase și cucuiete... Carmina și Andreea au savurat ocazia şi atmosfera... apoi s-au întors şi la ediţia ce a urmat pentru a ghida pașii unor alergăcioşi la proba competiţională a semimaratonului în două ore. Bravo fetelor.

alergaceala.ro

Şi de data asta... Carmina a alergat ca fundraiser... de data asta pentru ATCA - Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată pe pagina Galantom ...experienţă repetată şi la Băneasa Forest Run... sub deviza... sunt Bucurie şi aduc Bucurie!

Carmina în câteva cadre din filmul de prezentare post event Băneasa Forest Run 2018

alergaceala.ro

Atunci când Universul lucrează în favoarea visului tău aducându-ți alături persoanele potrivite se întâmplă lucruri frumoase! Aflate în jurul unei mese la Monel... acolo unde visele ei devin realitate... visul Carminei a început să prindă contur! Premiul? Sutele de zâmbete de copii!

alergaceala.ro

Ajutată de oameni cu suflete de aur... oameni cărora le-a păsat de copiii oraşului lor... într-o zi de primăvară toţi cei implicaţi au făcut realizabil acest vis ajutând la bucuria celor mici! Sportul înseamnă sănătate atât pentru cei mari cât și pentru cei mici... promite şi la ediţiile ce vor urma să aducă numai bucurie în ochii copiilor... fiind implicată şi în ediţia din acest an al Maratonului Nisipului.

alergaceala.ro

Unul din proiectele de suflet ale Carminei era de a organiza un cros al copiilor... doar copii... pentru copii. Ambiţioasă... a luptat... a găsit sponsori... parteneri... şi la final de mai a reuşit să îşi vadă visul realitate. A organizat Crosul Copiilor Mangalia... prima ediţie. Succesul a fost garantat. Mai multe despre acest proiect poţi citi aici. A fost ultima mea contribuţie de voluntariat în alergare de la malul mării înainte de relocarea în capitală.

alergaceala.ro

Prima ediţie a fost urmată apoi în toamnă de o a doua... Crosul Copiilor Limanu... eveniment detaliat în presă aici. Felicitări!

alergaceala.ro

La final de iunie Carmina ia parte la o nouă competiţie cu strângere de fonduri... de data asta o ştafetă înot la cea de-a șasea ediție Swimathon București... susţinând campania asociației Dăruiește Aripi... au înotat și au strâns fonduri pentru proiectul de Reconstrucție și Modernizare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți și a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Județean Constanța... proiect al asociaţiei în derulare pentru care am alergat şi eu ca fundraiser la Maratonul Nisipului în 2016.

alergaceala.ro

Finalul lunii august reuneşte o parte din echipa galbenă Rază de Speranţă... evident sub bagheta magică a Carminei. Organizată de asociaţia Şi noi suntem copiii voştri din Galaţi, competiția FUGI! la care au participat 11 echipe a fost dedicată proiectelor pentru autism ale asociaţiei, dar s-a înscris şi în seria manifestărilor de celebrare a 100 de ani de la Marea Unire. Fiecare echipă de zece a trebuit să parcurgă în total 100 de kilometri. De data asta... echipa noastră Rază de Speranţă a ocupat poziţia fruntaşă. Un articol despre această competiţie poţi citi aici.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

În luna octombrie, Carmina a răspuns provocării înaintate de mine la început de an şi a alergat alături de noi pe alt continent... în Asia... primul maraton... Cappadocia Ultra - CST 38K, Turcia... experiență savurată cu Andreea și Aifer și ele... componente ale echipei Rază de Speranţă la ultima ediție a ultramaratonului de la malul mării. A fost memorabil... felicitări fetelor.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

alergaceala.ro

În acest an... va reveni cu mine în Asia la Cappadocia Ultra - CMT 63K, Turcia pentru primul ultramaraton de 63 de kilometri... dar mai înainte... va lua startul la Trans Gran Canaria şi va explora în paşi alergăcioşi cu alte două fete traseele montane la sud de Gran Canaria într-o cursă spectaculoasă de 30 de kilometri cu finish la ocean. Succes... va fi o experienţă unică.

În 2017... în a doua parte a lunii noiembrie roşcata... la invitaţia mea... a savurat traseul dintre munte şi mare la Maratonul Mării Negre, Rakitnika, organizat de prietenii de la iRun Bulgaria. Un articol despre acest eveniment poţi citi aici. Tot ei... prietenii de la iRun.BG Bulgaria organizează în mijlocul verii în Balcani şi competiţia Tryavna Ultra... competiţie unde... voi participa a patra oară consecutiv în acest an.

Anul trecut la Tryavna Ultra... roşcata a reuşit să se piardă pe traseu... totalizând 36 de kilometri... din cei 23 care trebuia să îi alerge planificat. Mda... se întâmplă. Astfel... primeşte cea mai muncită medalie... şi experienţa care avea să o ajute apoi la competiţia din Asia.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Evident... fiecare implicare... fiecare gest... pentru a ajuta... nu a rămas nerăsplătit. Carmina a fost premiată la diverse gale... dar mai ales... este un om de zece... premiat la Gala Zece Oameni de Valoare 2018 din Mangalia. Felicitări!

alergaceala.ro

Răspunsul la a patra întrebare... de cine sau de ce fuge... Carmina se destăinuie... "Unii dintre noi au câte un pitic pe creier... eu am mai mulţi... şi fug de ei... unul nu mă lasă să deschid ochii... altul nu mă lasă să mă dau jos din pat... altul îmi spune: nu te duce azi la alergare. Fug de ei... da... ca să nu-i mai aud! Şi o fac în primul rând pentru mine... pentru starea de bine pe care mi-o dă alergăceala!"

alergaceala.ro

Răspunsul la ultima întrebare... ce recomanzi pentru primul pas de alergăceală... este clar... recomandă "dorinţa completată de acţiune. Zâmbet pe buze... echipament lejer şi dacă se poate... un prieten bun alături care să te ajute cu sfaturi. Mă ghidez după: Vreau ! Pot ! Reuşesc ! Reţeta mea a fost: persoana care m-a convins că pot + dorinţa de a participa + puterea de a finaliza competiţia!

Alergăceala mi-a adus alături prieteni de suflet alături de care am colecţionat momente memorabile!". Dacă vrei să alergi cu Carmina... dacă vrei să cunoşti echipa Rază de Speranţă, trebuie să participi la Autism 24h Marea Neagră. Merită. Sunt minunaţi. Locația este aceeași... stațiunea Mamaia... data la fel... primul weekend din mai... 4-5 mai 2019... fiecare echipă va avea 20 de membri.

alergaceala.ro

În acest an Carmina este unul din ambasadorii ediţiei. A acceptat din prima clipă provocarea de a fi ambasador al evenimentului şi de a se implica în această campanie de fundraising alături de toţi oamenii minunaţi de care este înconjurată. Dacă doreşti să susţii activitatea ei de strângere de fonduri pentru cauzele susţinute o poţi face printr-o donaţie aici.

alergaceala.ro

Carmina mă inspiră. Mă inspiră că da... se poate... se poate să te bucuri de viaţă. Şi asemeni unor rime pe care le trimit uneori matinal cu drag... ea ne arată nouă... norocoşilor... în imagini marea... însorită... înnorată... alergată... la răsărit... indiferent de vreme. Mulțumim că exiști Carmina... că (ne) inspiri... că (ne) donezi (din) energia ta... că te bucuri de fiecare pas... de alergăceală. Merită!(Y)

alergaceala.ro

alergaceala.ro


IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii sau comentarii? Trimite un Mesaje prin Messenger mesaj.

Trimite articol prin   Distribuie prin Messenger Distribuie prin Whatsapp

IonutPetcu.RO Citeşte și articolul... See
IonutPetcu.RO
#morethanyouknow #carmina #razadesperanta #Autism24hMareaNeagra #inspiratie #alergaceala
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO

IonutPetcu.RO

IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
Translate alergaceala.ro IonutPetcu.RO | IonutPetcu.ROIonutPetcu.RORefresh
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
Go Mobile Go Home IonutPetcu.ROTermeni și condiții de utilizare IonutPetcu.RO enJoy
IonutPetcu.RO

Ce citim azi ?
IonutPetcu.RO
Poți căuta folosind cuvinte din articolele deja publicate.
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO

See
Alege o secţiune sau vezi toată arhiva.
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO Artă urbană
IonutPetcu.RO
Inspirație IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO Stil de viață
IonutPetcu.RO
Ritm de fugă IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO În alergare
IonutPetcu.RO
Ediție limitată IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO BodyShape
IonutPetcu.RO
Recomandări IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO Ultra Balcani
IonutPetcu.RO
Ultra Autism IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO Portret
IonutPetcu.RO
2021 AlergacealaIonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.ROAlergaceala 2020
IonutPetcu.RO
2019 AlergacealaIonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.ROAlergaceala 2018
IonutPetcu.RO
2017 AlergacealaIonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.ROAlergaceala 2016
IonutPetcu.RO
2015 AlergacealaIonutPetcu.ROIonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO Arhiva
IonutPetcu.RO
enJoy IonutPetcu.ROIonutPetcu.RO

IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO Parteneri /
Club Sportiv Atletic Cluj IonutPetcu.ROSport Management Events IonutPetcu.ROSmart Races
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
Copyright (c) 2000-2021 IonutPetcu.RO enJoy - Toate drepturile rezervate. | | 4.52.10305
IonutPetcu.RO
IonutPetcu.RO
ArtsIonutPetcu.RO|IonutPetcu.ROBookIonutPetcu.RO|IonutPetcu.ROCoolIonutPetcu.RO|IonutPetcu.ROLifeIonutPetcu.RO|IonutPetcu.ROPlayIonutPetcu.RO|IonutPetcu.RORunsIonutPetcu.RO|IonutPetcu.ROTripIonutPetcu.RO|IonutPetcu.ROUtil
IonutPetcu.RO
ITRA IonutPetcu.RO42KM - Alergaceala.ro

Carmina... Raza de Speranta de la malul marii - IonutPetcu.ro / Alergaceala.ro

Alergaceala.ro | IonutPetcu.ro - Carmina... Raza de Speranta de la malul marii
IonutPetcu.RO

IonutPetcu.RO