alergaceala.ro
alergaceala.ro
2019... dulceaţa şi condimente
alergaceala.ro
alergaceala.ro

2019... dulceaţă şi condimente

alergaceala.ro

/ www.alergaceala.ro

Alergaceala.RO
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro
alergaceala.ro

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon
alergaceala.ro

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

alergaceala.ro
Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / 2019... dulceaţa şi condimente

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR
alergaceala.ro
alergaceala.ro

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
T&C
alergaceala.ro
alergaceala.ro
enJoy
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

2019... dulceaţă şi condimente

EN alergaceala.ro BG alergaceala.ro IT alergaceala.ro ES alergaceala.ro FR alergaceala.ro DE
alergaceala.ro

alergaceala.ro
01.01.2020 alergaceala.ro
Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro   26' alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Statistic, iată că inevitabil s-a mai scurs un an, ultimul din al doilea deceniu al acestui secol. Totuși pun sub lupă câteva din bunătățile servite răbdător în 2019, în rânduri bine alese pentru primul articol din noul deceniu. Povestea de aproape acu' un an, o poți (re)citi aici. Evident, anul 2019, așa pus la zid, a adunat în zeci și zeci de articole diverse experiențe personale.

alergaceala.ro

Mdaaa, în mare parte rândurile scrise în anul ce tocmai s-a scurs, sunt prinse în pași voioși de alergăceală. Nu este neapărat motivația de a-mi etala vreun mușchi încordat, ci (poate doar) de a-l inspira și pe cel de lângă tine, pentru a-l scoate din zona de confort. Au fost experiențe frumoase, alergate, plimbate și mereu savurate.

În parte, în această direcție s-a conturat acest proiect, dus înainte prin sute de ore de idei puse în practică, dezvoltând cu fiecare linie de cod această platformă, acest sertar cu amintiri digitale, aşezate cronologic în funcţie de disponibilitate şi experienţe. Ţie trebuie să îţi mulţumesc pentru orele petrecute, descoperind cu răbdare fiecare paragraf din acest an.

alergaceala.ro

O dată cu fiecare poveste, am cunoscut, cum era şi normal experienţe noi, care au adus oameni noi. Astfel că, am constatat nu demult că de la sute de prieteni sociali la începutul anului, s-au adunat aproape două mii de persoane. Poate este și vina mea, din dorința de socializare. Totuși, cu mai bine de trei sferturi din aceste persoane nu (prea) am interacționat.

O curățenie înainte de sărbători era inevitabilă și în acest sens. Calitate, nu cantitate. Valabilă și pentru noul an. Sunt șanse mari ca divorțul să se fi consumat dacă nu regăseam în acel moment o fotografie la profil sau articole relevante publicate. Fiecare după preferințe. Dacă totuși, din diverse motive nu (mai) suntem prieteni, poți reiniția oricând o cerere.

alergaceala.ro

Competițional, anul avea în plan unele trasee cu tradiție reeditate, altele noi, acceptate, dar și o parte, ce au intrat în atenția mea într-un moment anume, fără prea multe planuri, dar cu experiențe memorabile. Anul a fost condimentat și cu unele experiențe mai puțin plăcute, cu așteptări mari și rezultate neașteptate. Sunt lecții învățate.

Am experimentat chiar la începutul anului fața legitimă a alergării. Au fost două experiențe de sală care m-au făcut să aleg traiectoria acestui an. Am judecat și am condamnat alegerile unora, mai ales că nu se sincronizau cu așteptările mele. M-am bucurat de alergăceală, de acea călătorie, dusă în pași sprinteni sau relaxați spre destinație, mai presus de statistici.

alergaceala.ro

Finalul lunii ianuarie m-a prins printre alte sesiuni de alergăceală. De data asta, voluntar şi alergăcios în curtea şcolii la Poli, pe o vreme îngheţată, demnă de gerar. Am acceptat provocarea sprintenă individuală. În anii trecuţi experimentasem deja cele şase ture prinse în două sesiuni de semimaraton în echipă. Toți pentru unu și unul pentru toți.

Proba de cros este destinată ca de fiecare dată alergărilor individuale, în timp ce probele de semimaraton sunt probe pe echipe care se adresează echipelor formate din câte trei ale(r)gători, grupaţi strategic, fie masculin, mixt sau feminin. Totuşi, individual, a fost una din sprintenele alergări personale, la limita îngheţului. Revin în echipă şi în 2020.

alergaceala.ro

Deși scurtă în zile, luna februarie m-a (sur)prins peste limita maratonului, cu trei trasee lungi. Mai întâi, am dat curs invitației înaintate de Ilie Roșu și am alergat tricolorul simbolic, prin cetatea Râșnov și alte alei urbane. Apoi, amator, alaturi de Daniel și Valentin am alergat fără frontiere prin vecini, pe podul Prieteniei peste Dunăre.

Totuși, una din experiențele planificate și anunțate, memorabile pentru anul trecut rămâne maratonul alergat în Gran Canaria. Anul 2020 aduce competiția la începutul lunii martie, dar nu am o prezență personală planificată la orizont. Dar, cu siguranță voi reveni cu prieteni vechi și noi pentru unul din traseele de ultramaraton în anii ce vor urma. Merită.

alergaceala.ro

Mărțișorul este primul care a zugrăvit orizonturi noi în calea pașilor de alergăceală. Prezențele în comunitatea adidas Runners Bucharest au completat experiențe alergate sprinten, mai întâi pe aleile pariziene, apoi pe cele grecești, doborând recorduri personale la semi. Alături de mii de alergători, am legat noi prietenii multiculturale.

A doua parte a mărțișorului m-a plasat pe poteci întortocheate, marcând cel mai bun timp pe traseul de semi din pădurea Băneasa. Am acceptat apoi provocarea de a alerga maratonul în două ture la malul mării în patru ore. Chiar dacă în 2020 nu am planificată altă alergare la malul mării Negre, acest eveniment rămâne unul din cele bine organizate (pe) la noi.

alergaceala.ro

Luna aprilie s-a remarcat în prima parte prin câteva alergări scurte, dar sprintene. Un semi cu tradiție în Brașov. Apoi a doua zi, am profitat de ocazia Uniqa de a-mi depăși timpul anterior pe distanța urbană de zece kilometri. Tot sprintenă a fost experiența la crosul Diță. Cu o porție de febră musculară după o alergare și o drumeție montană.

Una din ultra experiențele neplanificate s-a conturat pe alei urbane pe malurile Siretului. Avea să fie primul pas. Urma nebunia din luna mai, aceea de a alerga într-o singură zi, două maratoane, unul eco la munte, urmat de altul pentru autism, pe nisip. A fost oportunitatea de a fi iar parte din Raza de Speranță, alergând nisipul în echipa Carminei la mal de mare.

alergaceala.ro

Am lăsat pentru 2020 experiența alergării ultra Kodzha Kaya din Balcani. Totuși jumătatea lunii mai m-a adus mai aproape de ceilalți, dedicând încă un semi alergat într-o sută de minute. Am fost iepure sprinten pentru palmaresul unui semi sub sută. Am contribuit (și) prin voluntariat după posibilități anduranța Transylvania pe tărâmul lui Dracula.

Majoritatea oportunităţilor de alergare le prind deseori din mediul online, pe diverse grupuri sociale. Din principiu, nu particip la concursuri ce presupun strângeri de Like-uri. La cele unde premiile se extrag prin platforme tip random.org respect cerinţele şi mă înscriu prin comentarii, cu şanse egale faţă de alţi. Unele ies câştigătoare pentru mine, altele nu.

alergaceala.ro

M-am aliniat în prima zi de vară la malul mării pentru a experimenta primul triatlon pe distanță lungă. Mdaa, a fost Fără Asfalt cu prima baie în marea înspumată, dar rece. Prima parte a lunii iunie m-a motivat să alerg mai bine de o sută de kilometri urbani pentru oceane sprijinind campania comunității adidas Runners Bucharest. Orice pas alergat contorizat a contat.

Partea secundă a lunii iunie mi-a purtat pașii alergăcioși pe minunatele cărări montane deasupra norilor, admirând mai presus de statistici spectaculoșii Carpați. Am străbătut țara pentru a alerga traseul Custura retezat prin furtună, grindină și ploi. Am savurat potecile din Cheile Grădiștei, dar și scările moldovenești spre cer din Ceahlău deasupra norilor.

alergaceala.ro

Mijlocul verii m-a (re)adus prin vecini pentru al patrulea an consecutiv în Balcani, alergând sprinten noua probă de maraton din cadrul Tryavna Ultra. Acolo am dus la final primul ultramaraton montan, alergat din nou acum doi ani, pe distanța a trei sferturi de sută de kilometri și vreo trei mii de metri diferență de nivel în limitele impuse. O locație memorabilă.

Am alergat pentru prima dată printre nori pe poteci în Maramureș. Am fost fascinat de frumusețea acestui loc magic, asortat cu una dintre cele mai spectaculoase cascade, astfel că, mi-am propus să revin în vizită până la finalul anului. Este una din experiențele cu planetele aliniate pentru a savura o aventură de neuitat în pași de alergăceală.

alergaceala.ro

Anul 2020 aduce la orizont în mijlocul verii o nouă provocare, semnată Tryavna Ultra. Vor fi la orizont o sută de kilometri prin Balcani, alergați în prima parte în toiul nopții, printre licurici și sălbăticie. Mai înainte însă, cu doar două săptămâni voi alerga ultra alte poteci noi montane, în Dolomiții Alpilor italieni, parte din cortina ultra experienței Lavaredo Ultra Trail.

Luna august a fost plină de contraste. Pe de o parte m-am bucurat de dinozaur, cealaltă porție de Retezat, susținut de Ana, reprezentând Roșia Montană. Mulțumită ei am bătut toaca în Ceahlău și am alergat voios printre nori în Secuiesc. Apoi am alergat și turele din dumbrava lui Dan, reușind să mă rătăcesc printre scaieți din ambiții personale.

alergaceala.ro

Competiţia 2X2 este singura organizată în România ce se desfășoară integral la peste două mii de metri altitudine, pe un traseu deosebit de tehnic, recompensat cu trei puncte ITRA. Poate, doar prezența și bucuria alergării la porțile cerului, reprezintă o experiență unică, parte din povestea unuia dintre cele mai dificile ultramaratoane montane din lume.

Am acceptat provocarea și am alergat (și) una din cele mai spectaculoase aventuri personale. Potecile m-au (a)dus la înălțime cucerind pe rând Moldoveanu și mai apoi Negoiu. O fugă pe creste deasupra norilor. Chiar dacă am terminat după timpul limită impus, am învățat o lecție. Siguranța este mai importantă decât un loc la urmă în rezultate și statistici.

alergaceala.ro

Cum s-a dus calendaristic vara, chiar în prima zi de septembrie ne-am adunat prin vecini, câțiva români, mai mulți bulgari, să ne bucurăm de briza mării pe coastă, de primele raze de soare, la a patra ediție a maratonului transfrontalier Via Pontica. Evenimentul unește în fiecare an pașii de fugă pe cărările a două teritorii, o alergare fără frontiere alintați de briza mării.

Personal, am acceptat provocarea de a profita din nou de anduranța maratonului, pe poteci cu nisip afânat, pe porțiuni cu pământ, asfalt, pe coastă, alintați de valuri înspumate și pescăruși voioși, pe o vreme încinsă de un soare vesel, care ne-a lăsat sprinten fără energie. Anul 2020 aduce acest eveniment la începutul lunii mai, la ceas de seară, (ne) promit organizatorii.

alergaceala.ro

Septembrie aducea în zare a patra filă personală din experienţele de voluntariat Ciucaş X3, mereu surprinzătoare. Energia voluntarilor este de fiecare dată unică şi sunt onorat că am putut fi acolo, parte din echipă. Este tradiție, cu zâmbete, cu voioșie și sănătate. Ideea de a mă implica a apărut în 2015, înainte de Ciucaş cu una din primele experiențe de voluntariat.

Oportunitatea de a fi parte din povestea Ciucaş X3 a venit chiar întâmplător. Auzisem numa' vorbe bune despre acest eveniment şi am decis, alături de Luiza, să ne alăturăm acum patru ani, cu pași timizi, în activitățile de organizare. Am alergat de două ori maratonul. Anul trecut am alergat şi traseul de semi, dar şi prima cursă de noapte prin pădure vreo zece kilometri.

alergaceala.ro

Chiar dacă pentru anul ce vine nu mai reprezintă o prioritate, Ciucaş X3 rămâne un eveniment de suflet la care aș reveni cu drag. Am alergat în a doua parte a lunii septembrie Hășmașii. Acolo în ținutul Secuiesc, deşi Harghita era unul din planurile mele pentru noul an. Invitația Anei s-a potrivit la fix pentru o experiență fabuloasă în acel weekend.

Chișinăul, orașul din piatră albă, capitala vecinilor de peste Prut, a fost la finalul lunii septembrie, gazda celei de a cincea ediții ale maratonului. Şi chiar dacă a fost pentru a doua oară când am avut de ales între a alerga la vecinii bulgari sau cei moldoveni, de data asta, am onorat ambele invitaţii de fugă, fiind iepure pentru moldoveni în patru ture.

alergaceala.ro

Medalia m-a provocat. Am acceptat invitaţia de a reveni pe aleile din Cluuuj în octombrie. Alergasem la a doua ediţie Arobs Transilvania HalfMarathon ca iepure pentru a ghida alergăcioșii şase ture urbane în ritm constant. Atunci am făcut echipă cu Tibi Ușeriu. De data asta, am alergat alături de Denisa și Flaviu rooozul baloanelor, din nou la două ore.

Apoi, am revenit la jumătatea lunii octombrie în capitală pentru a alerga din nou suta de minute, deşi vremea din toamnă a fost mai încinsă ca cea din primăvară. Am încheiat această experiență cu zece secunde mai devreme, bazându-mă pe estimări. Dar cu bucuria altora, ce au depăşit în alergarea unui semimaraton limita sutei la care tânjeau pentru statistici.

alergaceala.ro

Luna octombrie mi-a adus și provocarea personală bodyShape. Poate nu în cel mai bun moment ales, prins cu sesiuni de anduranţă. Chiar dacă finalul a fost previzibil. Inevitabil, una din cele mai așteptate experiențe personale era revenirea în Asia. Urma alături mai bine de o sută de români una din cele trei probe de la Cappadocia Ultra.

Eram jumătate anul anterior. Povestea e aici. Am încheiat al treilea ultramaraton trail în puțin peste opt ore, deşi estimam chiar vreo zece. M-au ajutat experiențele anterioare deasupra norilor. Dar, mai presus de statistici, am avut parte de o porție de ultra alergare, o medalie identică, un cadou de finiș personalizat și o porție tradițională de bunătăți.

alergaceala.ro

Alte poteci, noi teritorii sunt la orizont în 2020. Dar aș reveni în Cappadocia într-un circuit, nu neapărat să duc la finiş alt ultra. Sunt multe oferte tentante și cu siguranță m-aș pierde câteva ore prin acele locuri încărcate cu istorie. Altă experiență savurată din plin la final de octombrie în palmaresul personal a avut o denumire aparte, Vin' la Alergat.

Astfel că, la invitația Mihaelei, mi-am dorit să mă bucur de mișcare, descoperind o părticică urbană din farmecul ținutului vinului din podgoria Drăgășani. Am terminat primul. Primul din cei 139 de finaliști ai crosului demisec. Bună inițiativa de a premia doar pe categorii, dar a nimicit farmecul celor mai sprinteni, la open, indiferent de vârstă, în bataia timpilor.

alergaceala.ro

A doua zi, mai presus de statistici, noi, ăștia la trei mii de metri ne-am aliniat primii, matinal, la start pentru a ne bucura de alergare sprintenă urbană, alături de prieteni vechi și noi la o porție de limite personale depășite. Chiar dacă sunt un alergăcios de cursă lungă, preferând anduranța uneori este interesantă o fugă sprintenă urbană.

Una din acele experiențe personale de zece (noiembrie) era reeditarea în pași de fugă, sprinteni sau relaxa(n)ți a traseului clasic al maratonului autentic, cel alergat în vremuri mult apuse. Trebuia alergat relaxat. Dar am preferat un rezultat în statistici. Nu am învăţat din experienţa de la Istanbul. Ar trebui să mă bucur de toată distanța, nu să trag (doar) la statistici.

alergaceala.ro

Mulțumesc comunității adidas Runners Athens pentru susținere și celor din gașca adidas Runners Bucharest pentru prezență. Uneori planetele se aliniază și îmi oferă oportunități neplanificate. Alergarea m-a purtat în ultimele luni pe cele mai înalte culmi deasupra norilor, prin locuri de poveste, dar și pe noi trasee, marcate cu călătorii și experiențe speciale.

Ideea de a alerga în Londra a venit prin evenimentele internaționale oficiale ce poartă semnătura comunității globale adidas Runners. Experiențele anterioare din Paris, dar și Atena din primăvară au fost parte din evenimentele comunității. Planul pentru 2020 este să descopăr și să cuceresc (și) alte teritorii prin lume în pași de alergare .

alergaceala.ro

Oferta de zbor tentantă am prins-o la Wizz într-o dimineață de weekend, cu un preț irezistibil, mai ieftin decât un drum la mare sau la munte. A urmat apoi, în prima zi de decembrie, o nouă alergare sprintenă competiţională în ture, de data asta numa' trei în IOR cu cel mai bun timp din acest an pentru zece kilometri. Distanță prea scurtă pentru așteptările mele.

Una din competițiile de alergare cu tradiție în capitală are loc în fiecare an celebrând ziua de sărbătoare a românilor de pretutindeni după revoluție. Mai presus de statistici, prima zi de iarnă a fost o zi specială sărbătorită prin pași de alergare. Felicitări tuturor celor care au ales să petreacă în pași de fugă, fie că ați alergat în capitală, în Ardeal sau prin vecini.

alergaceala.ro

Prin voluntariat am încheiat competiţiile din acest an, aler(g)ând potecile marcate, parte din magia iernii la Băneasa Race. Am alergat cu ultimii, eu (poate) cu un pas mai în spate. Medalia primită este specială, a fost alergată așa cum am estimat, într-un sfert de sută de kilometri. Mulțumesc pentru oportunitatea de a da aripi încă o dată și celor din urmă către linia de finiș.

La jumătatea lunii decembrie am savurat o ultimă ultra alergare, numită Tura de Vis, prinsă în paşi de fugă (din nou) urban, de la răsărit la apus. Pentru statistici persoale, prima experienţă alergată integral pe asfalt a adunat undeva la 65K îndesați în orele soarelui, în puțin peste șase ore de fugă. A fost Tura de Vis, pe o vreme ideală de fugă, alintați uneori de soare.

alergaceala.ro

Anul 2019 a fost condimentat cu aventuri frumoase, memorabile. Mi-a demostrat că uneori dorinţa de afirmare pentru un loc în statistici poate duce la aşteptări mari, judecând pe alţii. Chiar dacă majoritatea rândurilor scrise mai sus laudă experienţe personale, mi-ar plăcea să cred că te-ar putea inspira cumva și pe tine. Iar data viitoare să împărțim același orizont.

Nu, nu e neapărat vorba de bani, unele oportunități s-au transformat în unice destinații de vacanță, condimentate cu pașii mei de alergăceală. Astfel, două experiențe de alergare anterioare mi-au fost repere pentru a petrece cu suporterii mei dragi o parte din vacanța de iarnă. Mai întâi în sud, la vecinii bulgari, apoi, în nord, aproape de nori, în Maramureș.

alergaceala.ro

Competiţii au fost multe în anul scurs. Am gustat din dulceaţă în majoritatea experienţelor. Unele mai frumoase, altele provocatoare cu ploi şi vreme mofturoasă. Meniul complet a alergărilor oficiale competiţionale din 2019 a fost completat rând pe rând cu fiecare participare. Iar statisticile sunt interesante. Unele destinaţii se regăsesc şi în 2020. Altele nu neapărat.

2019.01.26 / alergaceala.ro Gerar / 10.8KCros Elth
2019.02.02 / alergaceala.ro Maratonul Zăpezii / 42KȘtafeta Râșnovului
2019.02.22 / alergaceala.ro TransGranCanaria / 42K1000+
2019.03.10 / alergaceala.ro Harmonie Mutuelle Semi de Paris / 21K
2019.03.17 / alergaceala.ro Athens HalfMarathon / 21K
2019.03.24 / alergaceala.ro Băneasa Forest Run - 21K
2019.03.31 / alergaceala.ro Maratonul Nisipului / 42K
2019.04.06 / alergaceala.ro Semimaraton Brasov / 21K640+
2019.04.07 / alergaceala.ro Uniqa Bucharest 10K / 10K
2019.04.14 / alergaceala.ro Băneasa Race / 11K
2019.04.20 / alergaceala.ro Brașov Marathon / 10K
2019.04.21 / alergaceala.ro Bucharest Int'l 10K / 10K
2019.04.29 / alergaceala.ro Maratonul Siretului / 47K
2019.05.04 / alergaceala.ro Salomon EcoRun / 42K2400+
2019.05.04 / alergaceala.ro Autism 24H / 42K+ Rază de Speranță
2019.05.12 / alergaceala.ro VW Bucharest HalfMarathon / 21K1h4o Pacer
2019.06.01 / alergaceala.ro Fără Asfalt la mare / 39KTriathlon
2019.06.06 / alergaceala.ro Crosul Companiilor B2Run / 6K StayFitGym Team
2019.06.15 / alergaceala.ro Retezat Sky Race / Custura 28K2300+
2019.06.22 / alergaceala.ro DHL Carpathian Marathon / 21K1000+
2019.06.29 / alergaceala.ro Maraton Bate Toaca / 32K2500+

alergaceala.ro

2019.07.13 / alergaceala.ro Tryavna Ultra / 42K1700+
2019.07.20 / alergaceala.ro Rodnei Sky Race / Puzdrelor 25K2100+
2019.07.27 / alergaceala.ro Cindrel În Alergare / 20K1100+
2019.08.10 / alergaceala.ro Alerg în Dumbravă / 21K
2019.08.17 / alergaceala.ro 2x2 Ultra Sky Marathon / 2x2 45K4200+
2019.08.25 / alergaceala.ro LudoGorie Marathon / 11K
2019.09.01 / alergaceala.ro Maratonul Transfrontalier Via Pontica / 42K
2019.09.07 / alergaceala.ro Ciucaş X3 / 21K1400+
2019.09.21 / alergaceala.ro Mureș-Olt Marathon / 43K2230+
2019.09.28 / alergaceala.ro Free Spirit Ruse-Giurgiu / 15K
2019.09.29 / alergaceala.ro Chișinău Marathon / 42K 3h45 Pacer
2019.10.06 / alergaceala.ro Arobs THM Cluj / 21K 2hoo Pacer
2019.10.13 / alergaceala.ro Bucharest Int'l Marathon / 21K 1h4o Pacer
2019.10.19 / alergaceala.ro Cappadocia Ultra / CMT 63K2030+
2019.10.26 / alergaceala.ro VIN' la Alergat / 12K Demisec
2019.10.27 / alergaceala.ro Urban Athletics 3000 / 3K
2019.11.03 / alergaceala.ro Istanbul Marathon / 15K200+
2019.11.10 / alergaceala.ro Athens Authentic Marathon / 42K300+
2019.11.17 / alergaceala.ro adidas CityRun FullHam / 10K
2019.12.01 / alergaceala.ro Maraton 1 Decembrie / 11K Educaţie prin Mişcare

Sănătoşi să fim. 2020 va fi special. Simpla mea participare programată în august la UTMB era suficientă. Punctele ITRA ale anduranțelor prin vecini, strânse în ultimii ani mi-au asigurat eligibilitatea de acces pentru festivalul din Alpi. Anul acesta va fi OCC, numa' cincizeci şi cinci kilometri de alergat prin două din cele trei state. Cu siguranţă, va fi memorabil.

alergaceala.ro

Dar, până atunci, am de alergat Gerar într-o echipă războinică mixtă. Apoi, la începutul lunii aprilie ajungem în Ibiza pentru dulceața celor douăzeci de kilometri ce vor fi alergați pe coasta mediterană. Condimente în alergare? Pun la socoteală calificarea la Lavaredo Ultra Cortina Trail. Acolo am de alergat la finalul lunii iunie numa' patruzeci şi opt de kilometri.

Vor fi paşi adunaţi la înalţime de poteci montane, pentru prima oară în Dolomiți. La mijlocul lunii iulie, să adaug în contul ultramaratoanelor personale, prima sută de kilometri montană alergată balcanic la Tryavna Ultra. Vor urma multe alte provocări, la noi sau prin vecini. Voioşi şi sănătoşi să fim, să ne bucurăm de toate, prin voluntariat şi alergare.

alergaceala.ro

Personal este bine să am destinaţii ambiţioase. Astfel, vor veni la pachet călătorii alături de cei dragi mie. Voi cuceri noi teritorii şi voi lega noi prietenii. Accept provocarea. Un an 2020 vesel să avem. Ne (re)vedem pe diverse poteci. Eu voi fi acolo, purtând pe umeri tricolorul. Mă bucur de ce mi-a adus 2019, cu dulceață și condimente. A fost fain, dar e loc de mai bine. Să fie epic!

alergaceala.ro
Ți-a plăcut acest articol? Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii? Lasă-mi un mesaj.
alergaceala.ro
TRIMITE ACEST ARTICOL PRIN   Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.roalergaceala.ro Citeşte și articolul...
alergaceala.ro
Murfatlar Trail Run ...poteci din copilărie în pași de alergare
alergaceala.ro
alergaceala.ro

#anulnou #dulceatasicondimente #finaldean #dulceata #condimente #epic #daretorun #makeitepic #alergaceala

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
T&C
alergaceala.ro
alergaceala.ro
enJoy

alergaceala.ro
Copyright (c) 2000-2020 Alergaceala enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | ...enJoy stats! | 3.31.1125 alergaceala.ro

2019... dulceaţa şi condimente - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | 2019... dulceaţa şi condimente

alergaceala.ro