alergaceala.ro
adidas Runners Athens ...experienta greaca a pasilor sprinteni
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

adidas Runners Athens ...experiența greacă a pașilor sprinteni

alergaceala.ro
EN alergaceala.ro BG alergaceala.ro IT alergaceala.ro ES alergaceala.ro FR alergaceala.ro DE
alergaceala.ro

alergaceala.ro
17.03.2019 alergaceala.ro
Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp
Index - Alergaceala.ro   6' alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Da, daaa... escalele lungi ne oferă deseori ocazia să (re)descoperim locații vechi și noi. De data asta, în paşi de alergăceală sau sub lentilă a fost ea... Atena, fiica lui Zeus... Zeița Înțelepciunii. Azi, numele este dus mai departe prin capitala Greciei... oraș emblematic, ce a fost încă o dată, în calea orizontului meu.

alergaceala.ro

Nu, nu a fost dinainte plănuit, dar am profitat de ocazia oferită pentru un loc în echipa adidas Runners Bucharest şi la Atena, chiar dacă mai primisem un alt loc în loja privilegiaţilor pentru o tură de alergăceală pe aleile pariziene cu o săptămână înainte. Un motiv bun de a călători din nou, savurând bucuria alergării.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Alergasem la Atena acum doi ani, parcurgând sprinten traseul autentic de maraton. A fost o experienţă aparte, pe care vroiam să o retrăiesc, dar nu puteam să rescriu povestea anul ce tocmai a trecut. Maratonul autentic dus la capăt de Filipide s-a suprapus cu maratonul alergat la Istanbul, cel care uneşte în paşi de alergare două continente, Asia şi Europa. <3

Astfel că... m-am înscris la tragerea la sorți pentru unul din locurile excusiviste oferite de comunitatea elenă adidas Runners Athens pentru semimaratonul din martie promovat prin festivalul urban de alergare global... Recode Running.

alergaceala.ro

Evident, printre altele... sunt promovați papucii de alergare nou lansați adidas UltraBoost U19. Am avut ocazia să îi alerg și eu, atât (pe) la alergările de grup pe potecile din Herăstrău... cât și la semimaratonul parizian... și nu numai acolo.

Am ratat alergarea de vineri seara cu grupul grec. Avionul nostru... ales la promoție un zbor Tarom... a decolat cu aproape o oră întârziere. Un pasager lăsase un bagaj la cală, dar nu s-a mai prezentat la îmbarcare. Aşa că... am rămas la sol... în aşteptarea scoaterii din cală a acelui bagaj.

De data asta am zis să experimentez cazarea la un hostel cu mai mulţi în cameră. Se obişnuieşte prin multe locuri şi e un mod bun de socializare, mai ales dacă călătoreşti singur. Şi faci şi economii serioase, sau păstrezi banii pentru alte activităţi. Cazat chiar în centrul orașului, am luat-o la pas, către mai multe direcţii, îndrumat uneori de fratele Goagăl, pentru a explora noi teritorii.

alergaceala.ro

Am strâns în acest weekend, o cantitate zdravănă de kilometri, plus vreo cinci de alergaceală în grup, plus semimaratonul competiţional. Grecii au un RunBase fain... un adevărat complex fitness unde se ţin (şi) antrenamente de forţă sau clase de aerobic. Am primit de la ei un tricou personalizat de la eveniment. Ziua dinaintea cursei a fost de socializare, cu alergarea de grup şi pasta party la discreţie.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Am prins sub lentilă o parte din frumusețea arhitecturală greacă, cu o vreme însorită și un cer azur de poveste... chiar și o parte din fascinantele alei nocturne... pline de taverne cochete, unde parcă timpul a rămas pe loc... în antichitate.

Planul era simplu... câțiva kilometri înainte... câțiva după competiție. Realitatea însă a fost alta... din nou. După experiența din Paris de săptămâna trecută... de data asta am alergat cu voioșii greci din adidas Runners Athens. Dar, am și mers la pas relaxant printre fotografii, ca (și) recuperare după sprintenul semi. Experiența greacă, a strâns doar pentru statistici, mai bine de un maraton de mișcare în trei zile.

alergaceala.ro
alergaceala.ro

Vremea a fost însorită, puţin cam cald în a doua parte a zilei. Organizarea a fost destul de bună. În unele zone, răsuna muzica mixată de DJ-ii plantați strategic acolo pentru atmosferă. Ne strângem la start... ne cunoaştem şi ne recunoaștem după tricourile negre. Chiar dacă traseul a avut variații de nivel, eu am sprintat, bucurându-mă de experiență.

Unul din seturile motivaționale de alergăceală ascultate pe traseu... musai fără fir, într-o cască... pentru a savura și atmosfera de sărbătoare, pe străzile cu urcuș și libertate la vale, este mixat sub semnătura Piemont pe care îl poți asculta și tu mai jos. Aviz amatorilor... s-ar putea să (îți) dea poftă de alergăceală.


Wooow, se pare că... sunt primul român venit din cei douăzeci care au trecut linia de finish. Mdaaa, sunt multe recorduri personale. Chiar dacă condițiile nu au fost cele mai ușoare... personal estimat în 1h40'...1h45', surprinzător terminat în 1h35'37" ...un personal best pe traseu omologat internațional de semimaraton... doar pentru statistici al 295-lea din cei 5576 de participanți care au terminat semimaratonul... numa' poziția 56 la categoria M35-39, numa' poziția 272 la Open masculin.

alergaceala.ro

A fost spectacol pe străzile capitalei elene... vreo trei sute de metri de variații nebune de nivel și o mare de alergători voioși... patru starturi în valuri la 21K și lume veselă, gata de petrecere în pași competiționali pentru semi, plus încă alte două curse... un 3K și un 5K... undeva la 22 de mii de alergăcioși la start pe alei cochete. Felicitări tuturor pentru rezultate mai presus de statistici.

alergaceala.ro

Frumoasă medalie... voluntari voioși... o atmosferă de petrecere cu muzică mixată în difuzoare și grupuri de percuționiști și majorete colorate... suporteri gălăgioși... echipe de prim ajutor în fiecare kilometru... puncte de hidratare la fiecare trei kilometri... geluri sărate și batoane cu ciocolată... apă, fructe, băuturi izotonice energizante... fără trafic auto... spectacol în alergare la a opta ediție de semimaraton cu tradiție.

Galeria foto o poţi (re)vedea (și) aici. alergaceala.ro

Cam departe zona expo pentru ridicarea kiturilor, dar a compensat cu răsfățul din partea adidas Runners Athens RunBase... musai ar trebui să (re)venim pentru maraton în noiembrie... acel maraton autentic rămâne (încă) cel mai bine organizat eveniment din experiența mea de alergăcios.

Mulțumesc adidas Runners Bucharest pentru papucii de fugă adidas UltraBoost U19... sunt parte din rezultat fără accidentări. Ultima zi am savurat-o admirând la înalţime Partenonul, plimbându-mă pe alei şi străduţe, alintat de un soare voios, de o blondă înspumată localnică şi de un souflaki stradal. Înainte de zbor... am mai luat un rând la pachet, par avion... în România.

alergaceala.ro

Bucură-te de fiecare clipă, de fiecare loc, de fiecare moment, de fiecare om pe care-l întâlneşti... (se) merită. Efharisto adidas Runners Athens. Ne revedem la toamnă, să rescriem experienţe alergând din nou maratonul.

...alergat cu adidas UltraBoost U19 White
...mers la pas cu Kalenji Run Cushion Grup Blue-Neon
...monitorizat prin GPS cu TomTom Spark 3 Cardio

alergaceala.ro
TRIMITE ACEST ARTICOL PRIN   Distribuie articol prin Messenger Distribuie articol prin Whatsapp

alergaceala.ro

alergaceala.ro
Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii sau comentarii? Lasă un mesaj.
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.roalergaceala.ro Citeşte și articolul...
alergaceala.ro
adidas Ultraboost19 ...performanță pentru pașii de fugă
alergaceala.ro
alergaceala.ro

#morethanyouknow #adidasrunbase #shareyourhappiness #adidasrunners #adidasrunnersathens #adidasrunnersbucharest #bethere #inspireothers #alergaceala


alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

adidas Runners Athens ...experiența greacă a pașilor sprinteni

alergaceala.ro

/ www.alergaceala.ro

Alergaceala.RO
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro
alergaceala.ro

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon
alergaceala.ro

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

alergaceala.ro
Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / adidas Runners Athens ...experienta greaca a pasilor sprinteni

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
Copyright (c) 2000-2020 enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | | 3.31.1125

adidas Runners Athens ...experienta greaca a pasilor sprinteni - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | adidas Runners Athens ...experienta greaca a pasilor sprinteni