alergaceala.ro
Kodzha Kaya Ultra ...provocarea pasilor ultra prin vecini
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro

Kodzha Kaya Ultra ...provocarea pașilor ultra prin vecini

alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
12.04.2019 alergaceala.ro
Index - Alergaceala.ro   7' alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Îmi plac provocările altfel. Iar competiția aliniată la orizont, cu orgolii și limite personale depășite, poate fi tentantă în pași de alergare prin Balcani. Mda. Sunt impresionant. Puternic. Spectaculos. Trebuie să insiști pentru a mă depăși. Fiecare pas mai aproape merită. Îți voi lua și ultima suflare, sângele va curge. Dar la final vei deveni asemeni mie.


Voi dezvălui noi orizonturi în calea ta. Vei experimenta armonia mult visată. Și voi observa zâmbetul tău de la înălțime, voi știi că am reușit să te fac mai puternic și mai bun. Iar tu te vei întoarce la mine, din nou. Vei reveni din nou la Kodzha Kaya. Așa este descrisă aventura celor cinci trasee, o provocare pentru oricare nivel al celor curajoși.

Cum ar fi să ai controlul deplin? Ai avea curajul să mergi până la capăt? Da. Aici, ești pe cont propriu. Nu ai puncte amenajate de hidratare, nu ai puncte de alimentare. Doar puncte de control. Tu decizi cum îți gestionezi resursele luate de la start, precum și cele oferite de natură pentru a trece victorios linia de finiș. Lupta e a ta. Iar răsplata va fi pe măsura efortului tău.

alergaceala.ro

Fiecare dintre cele cinci trasee este marcat cu o culoare distinctă. Culori ce inspiră anduranța și aventura dezlănțuită deasupra norilor. Un circuit cu un punct comun, satul Bilka. Startul și linia de finiș. În regiunea unde afluentul Luda Kamchia al râului Kamchia, străbate munții, croindu-și mai apoi drumul în vărsare către Marea Neagră, pe teritoriul vecin.

Traseul roșu va duce pașii sprinteni pe potecile marcate pentru cucerirea vârfului Kodzha. Distanța este de aproximativ 3.6 kilometri, cu o diferență de nivel de aproape 500 metri, în limita unei singure ore. Este singura probă ce are startul în ziua de sâmbătă, 1 mai, începând cu ora 14.oo. Toți cei înscriși la celelalte probe pot participa și la acest traseu.

alergaceala.ro

Traseul verde este adresat începătorilor, se întinde pe o distanță de 12 kilometri cu o diferență de nivel de aproape 700 de metri, ce trebuie parcursă precum precizam, autonom, fără puncte amenajate de hidratare sau (de) alimentare intermediare pe traseu. Totuși ai la dispoziție șase surse naturale de apă, de unde te poți hidrata pe parcurs, după poftă și nevoi.

Pentru orientare poți descărca ruta GPX. Sau poți consulta traseul (și) aici. Timpul impus pentru finalizarea probei este de maxim trei ore. Startul probei are loc în ziua de duminică, 2 mai, începând cu ora 11.oo. Echipamentul obligatoriu pentru participarea la probele de anduranță presupune posesia unui telefon mobil funcțional și a unei folii de supraviețuire.

alergaceala.ro

Recomandările pentru parcurgerea traseelor sunt multiple, de la alimente energizante, la diverse articole vestimentare de protecție, în funcție de confortul și experiența alergătorilor pe alte trasee similare. Traseul galben (auriu) este adresat celor cu poftă de aventură, se întinde pe o distanță de 25 kilometri cu o diferență de nivel de peste 1600 metri.

Distanța trebuie parcursă în autonomie. Nu sunt prevăzute puncte intermediare de alimentare pe traseu. Dar, vom regăsi (și) cele șase surse naturale de apă pentru hidratare. Poți descărca ruta GPX sau poți consulta traseul (și) aici. Timpul impus pentru finalizarea probei este de maxim șase ore și jumătate, cu startul duminică, începând cu ora 9.oo.

alergaceala.ro

Traseul albastru este adresat celor pregătiți pentru o mică tortură, se întinde pe o distanță de 42 kilometri cu o diferență de nivel de peste 2600 metri. Un adevărat maraton ce trebuie parcurs autonom, fără puncte intermediare de alimentare pe traseu. Pe acest traseu ai la dispoziție douăsprezece surse naturale de apă pentru hidratare.

Poți descărca ruta GPX sau poți consulta traseul online (și)aici. Timpul impus pentru finalizarea probei este în maxim nouă ore, cu startul în 2020, în ziua de duminică, 2 mai, începând cu ora 9.oo. Acest traseu este premiat și cu două puncte ITRA pe care le poți folosi în următorii doi ani pentru calificarea la UTMB sau alte competiții de ultramaraton.

alergaceala.ro

Traseul negru este adresat celor pregătiți pentru adevărata provocare, se întinde pe o distanță de 75 kilometri cu o diferență de nivel de 4400 D+, ce trebuie parcursă autonom, fără puncte intermediare de hidratare sau de alimentare pe traseu. Pe acest traseu ai la dispoziție douăzeci de surse naturale de apă, de unde te poți realimenta și hidrata pe parcurs, după poftă și nevoi. Descarcă ruta GPX sau poți consulta traseul (și) aici.

Timpul impus pentru finalizarea probei în 2020 este de aproape cincisprezece ore, din care 70K, cu urcarea pe vârful Kodzha pe durata maximă de la răsărit la apus, mai exact 14 ore și 10 de minute. Pentru 2020, startul va avea loc duminică 2 mai, începând cu ora 6.03. Acest traseu este premiat și cu patru puncte ITRA pe care le poți folosi în următorii doi ani pentru calificarea la UTMB sau alte competiții de ultramaraton.

alergaceala.ro

Echipamentul obligatoriu pentru participarea la probele de anduranță include un telefon mobil funcțional și o folie de supraviețuire. Sunt și alte recomandări legate de echipamentul pentru probele de trail. Alege bine papuci de fugă, musai cu profil pentru aderență pe terenul accidentat, variat, cu poteci de pământ, roci ascuțite și alunecoase.

Ia cu tine geluri și alte produse ce îți pot asigura un aport de calorii pentru resursele consumate. Dar și recipiente pentru stocarea și consumul de lichide. Interesantă este și răsplata intenției de a termina cursa. Astfel că, depinde de tine ce medalie vei purta la finiș. Cea de finisher sau cea DNF, oferită la probele de anduranță, 25, 42 sau 75 de kilometri. Cool, nu?

alergaceala.ro

Competiția te provoacă la aventură indiferent de proba aleasă. Personal, cel puțin una din probele de anduranță aș vrea să o trec în palmares. Acum, sau poate în anii ce vor urma. În 2020 sunt aliniat pe lista participanților la cursa neagră. Nu va fi ușor, dar se merită. Este lupta pe care o pot avea cu mine, cu propriile limite, admirând Balcanii deasupra norilor.

Înainte sau după competiție, îți poți extinde vacanța cu o vizită la ruinele cetății Nesebar, admirând și vechea moară de vânt, monumente aflate chiar la malul mării Negre prin vecini. Evenimentul este organizat de iRun Bulgaria. Cu siguranță experiență va fi unică. M-am bucurat de mai multe ori de experiențe remarcabile ale altor evenimente organizate de iRun.BG.

alergaceala.ro

Prima experiență de alergare prin vecini a fost la Tryavna Ultra, competiție organizată tot de iRun.BG. Am deja trei participări consecutive, printre care, primul meu ultramaraton povestit aici. Sunt aliniat pe liste la a patra participare în 2019 pentru a experimenta (și) noua probă de maraton. Iar la anul, poate voi prinde curaj să zbor mai bine de o sută de kilometri.

Am savurat (și) altă aventură iRun. Black Sea Marathon, o altă provocare montană prin vecini, dar cu orizont la malul mării, cu două participări consecutive. Povestea o poți (re)citi aici. Hai. Curaj. Detalii complete despre provocarea ultra poți citi (și) pe site-ul evenimentului Kodzha Kaya în română, engleză, spaniolă sau bulgară sau pe pagina de Facebook Kodhza Kaya.

alergaceala.ro

Înscrierile la oricare din probele competiționale sunt disponibile până la finalul lunii aprilie. Se pot face aici în moneda locală leva (undeva la 2,5 lei românești pentru un leu bulgăresc) cu plata prin card sau paypal. Unele variante pot include garanția returnării banilor în cazul în care te retragi. Sau poți alege (și) produsele tehnice de alergare personalizate.

Îmi plac evenimentele unde am de ales. Da. Prețurile depind de proba alergată, dar contează și cum apreciez efortul depus de organizatori. Indiferent de opțiunea aleasă, contribuția de participare este disponibilă în limita locurilor disponibile. Alege-ți distanța potrivită. Va fi o provocare memorabilă contratimp pe poteci sălbatice, la înălțime.


Proba scurtă spre vârf de sâmbătă este gratuită pentru toți cei care aleargă duminica, astfel că poți face o mică testare sprintenă a traseului. Oricum pentru prezență (se pare că) ai putea cere doar tricoul / buff-ul personalizat al cursei. Cool, nu? Bucură-te de libertatea de mișcare fără frontiere și descoperă în alergare teritorii noi prin vecini. Merită!

alergaceala.ro
alergaceala.ro
Mulțumesc pentru atenție.
Sugestii sau comentarii? Lasă un mesaj.
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.roalergaceala.ro Citeşte și articolul...
alergaceala.ro
Athens Authentic Marathon ...primul maraton al unei alergăcioase
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Ajută-mă să Ajut. Orice donație contează.
Prin gestul tău pentru Tavi Totul este Posibil !

#irunbg #kodhza #kaya #kodhzakaya #balkans #runbalkans #runbulgaria #survival #inspireothers #alergaceala


alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro Instagram - Alergaceala Twitter - Alergaceala Skype - Alergaceala Linkedin - Ionut Petcu Versiune Mobil - alergaceala.ro Index - Alergaceala.ro

Kodzha Kaya Ultra ...provocarea pașilor ultra prin vecini

/ www.alergaceala.ro

alergaceala.ro
Alergaceala.RO

COMUNITATE

adidas Runners Bucharest alergaceala.ro Hervis Running Club Bucharest alergaceala.ro Urban Strava Art Nike+ Running Club Bucharest
alergaceala.ro
alergaceala.ro
rezultate Ionut Petcu - profil ITRA alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Strava alergaceala.ro Ionut Petcu ...profil Garmin alergaceala.ro Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro
Ajută-mă să Ajut. Orice donație contează.
Prin gestul tău pentru Tavi Totul este Posibil !

CALENDAR alergaceala.ro

2020.12.01  alergaceala.ro  Maraton 1 Decembrie / 21K SuperBet
2021.04.10  alergaceala.ro  Ibiza Marathon / 20K
2021.04.25  alergaceala.ro  Kodzha Kaya Ultra / 75K4400+ Black
2021.05.08  alergaceala.ro  Salomon EcoRun / 14K600+
2021.06.25  alergaceala.ro  Lavaredo Cortina Trail / 48K2600+
2021.07.16  alergaceala.ro  Tryavna Ultra / 100K5000+
2021.08.26  alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+
2021.09.26  alergaceala.ro  EDP Rock'n'Roll Madrid / 42K
2021.-TBA-  alergaceala.ro  Harmonie Mutuelle Semi de Paris / 21K
2021.-TBA-  alergaceala.ro  Athens HalfMarathon / 21K

PARTENERI

Club Sportiv Atletic Cluj alergaceala.ro
Sport Management Events
alergaceala.ro
Smart Races alergaceala.ro
Roșia Montană Marathon
alergaceala.ro
BodyShape Transformation Gym alergaceala.ro Kalenji ...by Decathlon alergaceala.ro BIO-TECH alergaceala.ro EuroStarGaz alergaceala.ro RoHost ...găzduire și domenii web

AMBASADOR

Ambasador evenimente iRun Bulgaria alergaceala.ro
Ambasador evenimente Pasul Verde Bulgaria
alergaceala.ro
Ambasador dwMap Dynamic Watch alergaceala.ro
Ambasador Just Draw It!

PACE(MAKE)R alergaceala.ro

2016  alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016  alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017  alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017  alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017  alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia
2018  alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton
2018  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018  alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019  alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon
2019  alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon

Alergaceala APK Download alergaceala.ro Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

BEST OF

alergaceala.ro1K  alergaceala.ro  2020.01.22 / 3'33" / HRC Winter Speed Time Trial
alergaceala.ro3K  alergaceala.ro  2019.10.27 / 11'48" / Urban Athletics 3000
alergaceala.ro5K  alergaceala.ro  2018.07.08 / 20'34" / Betano 5K Night Run
alergaceala.ro10K  alergaceala.ro  2019.04.07 / 41'45" / Traseu certificat AIMS Uniqa 10K Bucharest
alergaceala.ro15K  alergaceala.ro  2019.09.28 / 1h03'20" / Free Spirit Ruse-Giurgiu
alergaceala.ro21K  alergaceala.ro  2019.03.17 / 1h35'37" / Traseu certificat AIMS Athens Half-Marathon
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2017.12.01 / 3h35'00" / Maratonul 1 Decembrie
alergaceala.ro42K  alergaceala.ro  2018.11.10 / 3h37'11" / Traseu certificat AIMS Istanbul 40th Marathon
alergaceala.ro63K  alergaceala.ro  2019.10.19 / 8h05'40" / Cappadocia CMT 2030+

RECOMAND

Zâmbet şi Sănătate alergaceala.ro
Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle
alergaceala.ro
Adrenallina.ro alergaceala.ro
FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie
alergaceala.ro
Urban Strava Art          Urban Strava Art Youtube Channel   
alergaceala.ro

www.ionutpetcu.ro / Kodzha Kaya Ultra ...provocarea pasilor ultra prin vecini


alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
alergaceala.ro
alergaceala.ro alergaceala.ro
Copyright (c) 1999-2020 enJoy - Toate drepturile rezervate. | T&C | ...enJoy stats! | 2.82.1013

Kodzha Kaya Ultra ...provocarea pasilor ultra prin vecini - ionutpetcu.ro

ionutpetcu.ro | Kodzha Kaya Ultra ...provocarea pasilor ultra prin vecini